Systemstöd och Jeeves ERP

Systemstöd och Jeeves – uppdaterad

För några år sedan tog vi fram "Systemstöd och Jeeves", ett dokument där vi samlat information om de applikationer, tjänster och appar vi arbetar med och levererar kring Jeeves ERP. Nu är dokumentet uppdaterat med nya tjänster och applikationer och du öppnar och läser det nedan.

Är det något du saknar i vårt erbjudande kring Jeeves ERP?

Skicka ett mail och berätta vad det är till jari.koskela@systemstod.se

Läs Systemstöd och Jeeves här >


Nio nya konsulter på Systemstöd

Under våren har det börjat nio nya konsulter som på Systemstöd. På Systemstöd i Stockholm är Torgny Skoglund, Luca Franchi, Wilmer Jensen Sternehäll och Aya Alwan nya medarbetare. I Göteborg Anna Svärd och Maria Lundberg samt i Linköping Dan Wimble och Sankhero Odisho.

Läs mer om våra medarbetare här >


Adressvalidering Jeeves ERP

Händer det att era leveranser inte hamnar på rätt plats vid utleveranser och att det medför extra kostnader i form av extra debitering vid felavisering från transportören? Vi har utvecklat en funktion för att undvika detta! Adressvalidering Jeeves ERP!

Läs mer om Adressvalidering Jeeves ERP >


Nyheter Unifaun Online

Flera nya funktioner kommer i Unifaun Online under hösten med bland annat ny funktionalitet i adressboken och en ny lättanvänd sökfunktion som kan anpassas. Dessutom får Unifaun Online ett nytt utseende till hösten. Klicka på knappen nedan och prova det nya gränssnittet! Lämna gärna feedback på nya Unifaun Online. När du loggat in hittar du en flik till höger där du kan lämna synpunkter.

Prova det nya gränsnittet i Unifaun Online >


Hjälp med Jeeves ERP

Kontakta oss om du behöver du hjälp med Jeeves ERP eller har någon fråga kring konsulttjänster, applikationer, webblösningar eller integrationer med Jeeves affärssystem.

Du kontaktar oss här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.