Nyhetsmail Systemstöd november

I nyhetsmail november läser du mer om både nya kollegor och nya kunder välkomna till Systemstöd. Dessutom har vi tillsammans med Unifaun utvecklat en helt ny integration för effektiv transportadministration, direkt från Jeeves ERP.


Vi välkomnar nya Jeeveskonsulter

Systemstöd i Jönköping har under hösten expanderat med två erfarna Jeeveskonsulter som förstärker våra resurser ytterligare kring Jeeves ERP i Småland med omnejd. Vi hälsar följande nya kollegor och kompetenta kompisar välkomna till Systemstöd.


Magnus Nord har lång erfarenhet av Jeeves ERP och ett fokus inom framförallt produktion och logistik.


Mathias Petraeus förstärker våra resurser ytterligare kring Jeeves ERP inom produktion och logistik.​


Vi välkomnar nya kunder

Under året har vi påbörjat samarbete med ett 20-tal nya företag inom affärssystem och affärskritiska tillämpningar. Allt från nya installationer, utrullningar i flera företag, uppgraderingar eller installationer av e-handel, webblösningar och integrationer.

Läs mer om några av våra kunder här >


Systemstöd och Jeeves ERP

Under många år har vi utvecklat olika lösningar inom till exempel integrationer, e-handel, webbapplikationer, uppföljning & Business Intelligence eller lageroptimering. Allt integrerat med Jeeves ERP! I skriften Systemstöd och Jeeves beskriver vi ett urval av dessa applikationer och tjänster kring Jeeves ERP.

Läs Systemstöd och Jeeves ERP här >


Hantera transporter direkt i Jeeves ERP med ny integration till Unifaun transportadministration

En ny, paketerad transportmodul och Jeeves App för att hantera alla transporter direkt i Jeeves, helt integrerat med Unifaun. Snabb, enkelt installation och en lösning som ger er:

– Total kontroll i Jeeves ERP var godset befinner sig i leveranskedjan.

– Automatisera leveransbesked med spårningslänk till mottagaren.

– Se alla tillgängliga tillval som transportören erbjuder direkt i Jeeves ERP för den specifika transporttjänsten.

Läs mer om bättre transporthantering i Jeeves ERP här >


Hjälp med Jeeves ERP

Behöver du hjälp med Jeeves ERP, har någon fråga kring konsulttjänster, applikationer, webblösningar eller integrationer med Jeeves ERP?

Kontakta oss här

Stockholm   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Prenumerera på Jeeves Nyhetsmail

* indicates required

Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.