Systemstöd en av Sveriges Bästa Arbetsplatser

Det internationella organisationsutvecklingsföretaget Great Place To Work® korade ikväll Sveriges Bästa Arbetsplatser 2015.
Hela 148 företag deltog i årets ranking och resultaten för organisationerna på listorna ökar år efter år vilket är positivt.

Systemstöd deltog för första året och korades som en Sveriges Bästa Arbetsplatser i kategorin små organisationer.

Great Place to Work Aktiebolaget Systemstöd Maria Grudén, vd Great Place to Work Sverige


"Systemstöd har fått fantastiskt fina omdömen från sina medarbetare och därför kommit direkt in på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2015. Här råder mycket stor frihet under ansvar och kulturen präglas av tillit och öppenhet, från första intervjun och genom hela anställningstiden."

Fredrik Jansson, vd Systemstöd 
”Samarbetet med Great Place To Work har inte bara gett oss ett kvitto på att vi jobbat med rätt saker utan även konkreta förbättringsområden som vi nu arbetar med. Det är befriande att ha ett ramverk att följa i arbetet med att bli en attraktiv arbetsplats.” 

Om Great Place To Work och Sveriges Bästa Arbetsplatser
Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser är indelad i tre kategorier; små-, medel- och stora organisationer. Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och priset för de bästa arbetsplatserna har delats ut i Europa i tolv år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras bland annat på en undersökning bland företagens medarbetare som får fylla i svar på 59 påståenden om sin arbetsplats.


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.