Systemstöd introducerar Sage X3 i Sverige

För att säkra vår långsiktiga tillväxt har vi under året utvärderat nya partners och samarbeten. Beslutet är nu fattat och vi kommer att samarbeta med Sage kring affärssystemet Sage X3 och introducera detta affärssystem på den svenska marknaden. Sage är världens 3:e största leverantör av affärssystem med drygt 6 miljoner kunder och egen representation i 24 länder.

I februari sa Jeeves information Systems AB upp alla avtal med svenska partners. Det innebär för oss att vi from januari 2016 inte längre kan sälja Jeeveslicenser och titulera oss som JeevesPartner. Vår inriktning även fortsättningsvis är fokusera på det vi är bäst på: Leverera kvalitetsmässiga konsulttjänster kring Jeeves affärssystem, Jeeves ERP i nära relation med våra kunder.    

Du läser mer om affärssystemet Sage X3 här >>

Du läser mer om våra konsulttjänster kring Jeeves ERP här >>

Frågor kontakta:

Fredrik Jansson, VD Aktiebolaget Systemstöd Sverige 

telefon: +46 (0) 70 - 607 65 17

e-mail: fredrik.jansson@systemstod.se


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.