Vi söker affärssystemskonsulter

affarssystemskonsulter

Vi söker affärssystemskonsulter då vi ser en fortsatt ökad efterfrågan av våra konsulttjänster kring Jeeves ERP och affärssystemet Sage X3.

Tycker du om en arbetsplats med

– högt i tak
– nära till beslut
– nära samarbete med kunderna för att stödja och utveckla deras verksamhet med moderna affärssystem som Sage X3 och Jeeves ERP

I så fall är du varmt välkommen att kontakta oss på Systemstöd för att prata om en spännande framtid!


personligt + samarbete = fortroende

Vi söker affärssystemskonsulter då vi ser en fortsatt ökad efterfrågan av våra konsulttjänster kring Jeeves ERP och ett stort intresse för affärssystemet Sage X3. Många nya Jeeveskunder har tillkommit och flera implementationer av affärssystemet Sage X3 står på agendan.  

Därför söker vi fler affärssystemskonsulter till Systemstöd, företaget med visionen – Sveriges bästa arbetsplats.

Vår affärsidé är att tillsammans och i närhet med våra kunder utveckla och förvalta affärssystemlösningar, som stöd för kundernas affärsprocesser och därmed bidra till deras konkurrenskraft och lönsamhet. 

– Idag är vi 35 medarbetare som levererar olika tjänster inom affärssystem som till exempel implementationer, utveckling, integrationer, webbutveckling, teknik från våra kontor i Stockholm, Jönköping, Linköping och Örebro.

– Vi levererar konsulttjänster kring affärssystemen Jeeves ERP och Sage X3

–  Våra drygt 150 kunder finns i hela Sverige där många kunder även har verksamhet i flera länder. 

–  Great Place To Work®, ett internationellt organisationsutvecklingsföretag utsåg i år Systemstöd som en Sveriges Bästa Arbetsplatser 2016.

– Vi har i år introducerat ett nytt affärssystem på den svenska marknaden, affärssystemet Sage X3 från Sage, världens tredje största utvecklare av affärssystem. 

– I Systemstödsbloggen skriver vi om affärssystem och verksamhetsutveckling med IT som stöd.


Intresserad?

Skicka en intresseanmälan till något av våra kontor:
– Stockholm: fredrik.jansson@systemstod.se
– Jönköping: mats.tollbo@systemstod.se
– Linköping: holger.oehm@systemstod.se
– Örebro: anders.hedman@systemstod.se


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.