Unifaun – Consignor – Returnado blir nShift

I slutet på augusti lanserades en ny global aktör för molnbaserade lösningar för leveranshantering (delivery management) och transportadministration för e-handel, detaljhandel, tillverkande företag och 3PL-företag. Det är bolaget nShift som är en sammanslagning av Unifaun, Consignor och Returnado. 

Unifaun som länge varit ett välkänt och utbrett system för transportadministration slog sig redan i januari samman med Consignor, en Oslobaserad TAS-plattform till ett bolag. Nu har detta bolag förvärvat returaktören Returnado samt tagit namnet nShift.

Tillsammans har de tre bolagen som blir nShift drygt 90 000 kunder och mer än 100 integrationer med olika affärssystem och e-handelsplattformar samt anslutning till drygt 700 transportörer. På Systemstöd har vi utvecklat paketerade integrationer mellan nShift Delivery och Sage X3 samt Jeeves affärssystem.

Med nShift får företag möjlighet att automatisera och optimera hela sin leveransprocess, från bokning, skapa etiketter, frakthandlingar, leveransspårning till returhantering.

nShift Delivery för optimal leveranshantering och integrerat med Sage X3 och Jeeves ERP med integrationer från Systemstöd

I samband med övergång till nShift har Unifaun produkterna bytt namn:

Unifaun Online = nShift Delivery

Unifaun Delivery Checkout = nShift Checkout

Unifaun Mina Paket = nShift Mina Paket

Consignor = nShift Delivery Hub

Returnado = nShift Return

Mer information om nShift läser du om på deras hemsida här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.