Applikationskonsult Sage X3 sökes

Sage X3 affärssystem introducerade vi för några år sedan på den svenska marknaden. Ett affärssystem som utvecklas av världens 3:e största leverantör av affärssystem (Sage) och idag används av drygt 7000 företag i +30 länder.

Intresset för Sage X3 i Sverige och Norden är stort vilket innebär:

– implementering av Sage X3 hos nya kunder
– utrullning av Sage X3 på nya siter i Sverige och andra länder

Därför söker vi fler applikationskonsulter inom Sage X3 som vill vara med på vår tillväxtresa från något av våra kontor i StockholmGöteborgLinköpingJönköping eller Örebro.

Vi söker dig med erfarenhet av IT-projekt inom industriföretag, gärna inom logistik och tillverkning. 

Applikationskonsult affärssystem Sage X3 söker vi på Systemstöd

Om du är konsult inom affärssystem är meriterande, men absolut inget krav. Kanske vill du prova på konsultyrket inom affärssystem, logistik och tillverkning?

Du har idag dokumenterad erfarenhet av ett eller flera affärssystem som till exempel Jeeves ERP, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics AX eller liknande affärssystem.

Som person brinner du för att implementera och utveckla olika kundlösningar och har erfarenhet av arbete i projekt. Du trivs och utvecklas i en miljö där man jobbar ihop, hjälper varandra med öppen, trevlig och givande dialog med alla kunder.

ÄrlighetDrivTillsammans är våra värdeord som vi strävar är att leva efter.

På Systemstöd ser vi oss som kompetenta kompisar till våra kunder och kollegor där professionalism och goda relationer med våra kunder är grunden till vår framgångsrika verksamhet.

Utöver Sage X3 levererar vi på Systemstöd tjänster och expertkompetens kring Jeeves ERPPaletteAdraInobizUnifaun och e-handel /  webbapplikationer

Denna bredd av olika system och applikationer innebär att du kan vidga din kompetens till andra specialistområden utöver Sage X3 affärssystem hos oss.

Läs mer och ansök till Applikationskonsult Sage X3 här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.