Företagsbesök Swedol Logistikcenter

Den 20 mars genomfördes ett företagsbesök hos vår kund Swedol på deras 29 000 kvm stora logistikcenter i Örebro. Ett logistikcenter med 40 000 artiklar där det dagligen sker 22 000 hanteringar av bland annat 94 robotar. 

Efter samling välkomnade Ulf Eriksson från Swedol alla deltagare till företagsbesöket. Därefter presenterade Pontus Riddselius från Systemstöd övergripande de olika logistikflöden och aktiviteter som sker på Swedol Logistikcenter. Efter denna introduktion blev det rundvandring där logistikcentrets olika delar visades upp och presenterades för besökarna.

Under rundvandringen fick besökarna en unik inblick i hur Swedol Logistikcenter fungerar i praktiken.

Från avancerade robotar som effektivt hanterar tusentals artiklar varje dag, till olika logistikflöden som säkerställer att alla leveranser når sina destinationer i tid på ett kostnadseffektivt sätt.

Det var verkligen imponerande att få en närmare titt på den effektiva verksamheten som kännetecknar verksamheten.

Efter den givande rundvandringen samlades alla för en välbehövlig och god lunch, där erfarenheter och insikter kunde diskuteras i en avslappnad atmosfär.

Jari Koskela från Systemstöd  fortsatte sedan genom att presentera några av de innovativa applikationer och tillägg från Systemstöd som Swedol använder kopplat till deras affärssystem, Jeeves ERP

Det var tydligt att Swedol är en organisation som inte bara ligger i framkant när det gäller logistik, utan även när det kommer till att utnyttja modern teknik för att effektivisera sina affärsprocesser. Ett inspirerande besök som verkligen satte guldkant på dagen.

Från Systemstöd vill vi tacka Swedol för att vi fick möjlighet till detta besök hos er samt alla deltagare som var med under dagen!

Vi planerar att under hösten 2024 arrangera fler företagsbesök hos någon av våra kunder. Mer information kommer!


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.