Från oss på Systemstöd

 Video: Webbapplikationer till Jeeves affärssystem 

Från kundönskemål utvecklar vi webbapplikationer integrerade med Jeeves ERP som förenklar hantering och information i Jeeves. Dessutom anpassningsbara för att ge det affärsstöd du behöver oavsett PC, Mac, surfplatta, iPhone eller Android. Här en video med introduktion till några webbapplikationer för Jeeves affärssystem. 

 Video: Jeeves rapporter med SQL Server Reporting Services 

Många är intresserade att ersätta/komplettera rapportmallar och Chrystal Reports i Jeeves affärssystem med de rapportverktyg som ingår i Microsoft SQL Server. Här en video med introduktion till rapporter i SQL Server Reporting Services kopplat till Jeeves. 

Blogg: Skapa starka lösenord och undvik nätfiske (phising) 

Dagligen sker IT-attacker som innebär stulen information, skadad utrustning, ökade kostnader för experthjälp och kundbortfall.
Nedan tips för att förbättra din IT-säkerhet inom två områden som DU kan påverka redan idag. 

 IT-säkerhet – skapa starka lösenord och undvik nätfiske (phising)

Läs blogginlägg om IT-säkerhet: Skapa starka lösenord och undvik nätfiske (phising) här

 Video: Technix tar bort manuella steg 

Under coronapandemin (år 2000) startade Technix sin verksamhet och har sedan växt med nya, nöjda kunder och medarbetare. Här berättar Sara Ågren mer om Technix, varför de valde att byta affärssystem och hur de automatiserar och effektiviserar sin verksamhet.

 Checklista: utvärdering nytt affärssystem 

Står du i begrepp att under 2023 (eller senare) utvärdera nytt affärssystem till din verksamhet. Här en guide som ger dig de tips och råd du behöver, från uppstart till utvärdering och slutgiltigt val. Ladda ner checklistan här

 Video: Introduktion Sage X3 affärssystem 

Nyfiken på Sage X3 affärssystem? Här en video och introduktion till Sage X3 affärssystem och dess gränssnitt, ekosystem, integrationer/API, utvecklingsplattform samt roadmap inför framtiden.

 Webbinarium: Effektivisera arbetet med ditt bokslut 

Här visas hur du kan genomföra dina bokslut effektivare och säkrare med Adra suiten (kopplat till valfritt ekonomisystem). Adra – ett verktyg för att hantera din bokslutsprocess smart, med högre kvalitet och effektivitet samtidigt som risker för fel minimeras.

 Blogg: Sälj smartare! 

Inom produktion, logistik- och ekonomifunktioner effektiviseras/automatiseras löpande processer. Men hur fungerar alla flöden av information och processer inom marknadsföring och försäljning? Läs tips kring smart försäljning här

Sälj smartare med stöd från HubSpot CRM

 Guide: Implementera nytt affärssystem med framgång 

Att implementera affärssystem är ett utmanande projekt på många sätt. Kanske det svåraste? I den här guiden får du tips och goda råd som kommer från vår samlade erfarenhet av +1000 projekt kring affärssystem hos företag i olika branscher. Ladda ner guiden här 

En guide för att lyckas implementera nytt affärssystem

 Gör ditt affärssystem smartare med PowerUps 

Med +1000 genomförda projekt kring affärssystem har vi samlat lång erfarenhet och mängder av tillägg, anpassningar, integrationer och tjänster till olika affärssystem. De har vi samlat Systemstöd PowerUps som gör ditt affärssystem bättre. Upptäck olika Systemstöd PowerUps här

Systemstöd PowerUps förbättrar ditt affärssystem (Jeeves, Visma, Sage, HansaWorld)Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.