Systemstöd Great Place To Work certifierat

Vi firar att Systemstöd blivit Great Place to Work® certifierat

Systemstöd har genomfört en medarbetarundersökning och Culture Audit® tillsammans med Great Place To Work och erhållit deras nya certifiering för utmärkta arbetsplatser.

Great Place to Work® certifiering är den första och hittills enda certifieringen av utmärkta arbetsplatser och baseras på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en utmärkt arbetsplats. Denna baseras på mer än 25 års empirisk forskning och analys, samt miljontals medarbetarundersökningar i 50 länder. Utvärderingen är gjord av en neutral utomstående part, vilket säkerställer en oberoende i utvärderingen. Årlig revision och utvärdering säkerställer att resultaten bibehålls. Företagets organisations-och ledaraktiviteter utvärderas i en Culture Audit® och genom en omfattande undersökning av medarbetarnas upplevelse av tillit, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen i medarbetarundersökningen Trust Index®.

För att uppnå en certifiering måste nivån på kulturskapande aktiviteter och utvärderingen av medarbetarna vara i linje med eller överstiga den internationella nivån för godkänd certifiering.

Under de senaste tre åren har vi placerat oss på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser och arbetet fortsätter att utveckla och förbättra Systemstöd enligt visionen "Sveriges bästa arbetsplats".

Vill du också jobba på Systemstöd? Läs mer om våra lediga jobb här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.