Vi söker junior webbutvecklare

Är du en junior webbutvecklare som söker nya utmaningar och vill utvecklas och arbeta i en stimulerande miljö med högt i tak, kompetenta kompisar och rader av spännande utvecklingsprojekt? Välkommen att söka jobbet som junior webbutvecklare på Systemstöd!
Läs mer och ansök här >

Systemstöd en av Sveriges bästa arbetsplatser

Systemstöd har under flera år blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place To Works medarbetarundersökning, på listan Sveriges bästa arbetsplatser i organisationer med 20-49 medarbetare.

Om Systemstöd

Systemstöd är ledande leverantör av affärskritiska systemlösningar baserade på affärssystemet Sage Enterprise Management (tidigare Sage X3) och konsulttjänster kring Jeeves ERP med kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping och Jönköping.   

Vår affärsidé är att tillsammans och i närhet med våra kunder utveckla och förvalta affärssystemlösningar som stöd för deras affärsprocesser och därmed bidra till ökad konkurrenskraft och lönsamhet. Vi erbjuder balans mellan hög kundnytta, kort projekttid och låg totalkostnad inom produktion, logistik och projektstyrda organisationer.

Systemstöds vision: Sveriges bästa arbetsplats

På företag där medarbetare trivs, utvecklas och stannar länge får man bättre kontinuitet, stabilare utveckling och starka, långvariga kundrelationer. Långvarigt framgångsrika företag kännetecknas även av att de har visioner och värderingar som varar över tid.

Vi bygger våra värderingar på ledorden:

Värderingar Aktiebolaget Systemstöd


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.