Systemutvecklare Sage X3 sökes

Är du systemutvecklare som söker nya utmaningar?

Sage X3 affärssystem introducerade vi på den svenska marknaden för några år sedan. Affärssystemet Sage X3 utvecklas av världens 3:e största leverantör av affärssystem (Sage) och används av +7000 företag i +30 länder.

Intresset för Sage X3 i Sverige och Norden ökar, vilket innebär:

– Implementering av Sage X3 hos nya kunder
– Utrullning av Sage X3 på nya siter i Sverige och andra länder

Därför söker vi fler Sage X3 Systemutvecklare som vill vara med på vår tillväxtresa med Sage X3 från något av våra kontor i StockholmGöteborgLinköpingJönköping eller Örebro.

Som person trivs och utvecklas du i en miljö där man jobbar ihop, hjälper varandra med öppen, trevlig och givande dialog med alla kunder.
ÄrlighetDrivTillsammans är våra värdeord som vi strävar är att leva efter.

Systemutvecklare Sage X3 sökes av Systemstöd

Vi ser oss som kompetenta kompisar till våra kunder och kollegor, där professionalism och goda relationer med våra kunder är grunden till vår framgångsrika verksamhet.

En Sage X3 Systemutvecklare levererar tjänster och kompetens kring utveckling av anpassningar, integrationer och kompetens i ett implementeringsprojekt hos nya kunder samt vidareutveckling och anpassningar i Sage X3 hos befintliga kunder.

Utöver Sage X3 levererar vi på Systemstöd systemutveckling, integrationer och kompetens kring Jeeves ERP, Palette, Adra, Inobiz, Unifaun och e-handel /  webbapplikationer. Denna bredd innebär att du kan vidga din kompetens till andra specialistområden utöver Sage X3.

Läs mer och ansök Systemutvecklare Sage X3 här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.