Vi hälsar Micael välkommen till Systemstöd

  

Vi hälsar Micael Uthas varmt välkommen till Systemstöd i Jönköping.

Micael har lång erfarenhet som utvecklare och applikationskonsult inom affärssystem och Jeeves ERP i synnerhet. En kompetens som förstärker våra resurser ytterligare inom affärssystem och systemutveckling.

Om Systemstöd Jönköping

Systemstöd i Jönköping är en ledande leverantör av tjänster, support och applikationer kring affärssystem som implementerar, utvecklar och supportar Jeeves ERPSage X3 och VIsma.net i nära samarbete med +250 kundföretag. Våra relationer med kunder och kollegor baseras på ärlighet där vi frigör kundernas tid, skapar trygghet och gör allas vardag bättre. Vår historia och de kunder vi har visar att vi kan affärssystem. Veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt affärssystem i Jönköping och Småland? Kontakta oss här >


Lediga jobb och tjänster på Systemstöd inom affärssystem Jeeves, Sage X3 och webbutveckling

 

Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.