Introduktion till Sage X3

Nyfiken på ett modernt, nytt affärssystem? Se webbinarium – Introduktion till Sage X3 affärssystem här, där Fredrik Jansson ger dig en introduktion till Sage X3.


webbinarium: introduktion till Sage X3 affärssystem ERP

För några år sedan lanserades vi på Systemstöd ett nytt affärssystem på den svenska marknaden – Sage X3. Ett internationellt affärssystem med +7000 kunder som utvecklas av företaget Sage Group, världens 3:e största utvecklare av affärssystem. Sage X3 är ett modernt affärssystem som vänder sig till företag inom bland annat: 

– Diskret tillverkning och process tillverkning
– Distribution och handel
– Livsmedel / Kemikalier / Läkemedel

Under detta webbinarium tar Fredrik Jansson bland annat upp:

– Vad ingår i Sage X3
– Sage X3 på webb och mobila enheter
– Realtidsuppföljning med personliga dashboards


Sage X3 ERP affärssystem

Sage X3 innehåller integrerad funktionalitet för ekonomi, försäljning, kundservice, distribution, lager, tillverkning och BI, för att modernisera och digitalisera ett företags affärsprocesser. Med en flexibel datamodell hanteras olika  transaktioner, processer och dokument i alla arbetsflöden. Sage X3 är webbaserat och distribueras som en molntjänst i AWS, Upcloud eller annan driftsleverantör.

Nyfiken på Sage X3? Läs mer här >


Kontakta Systemstöd här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.