Jeeves affärssystem hos Piab


Utvecklar, tillverkar och säljer industriell vacumteknik
Global organisation med ca 270 anställda
15 säljkontor runt om i världen


Vi ville ha ett affärssystem att växa med

När Piabs gamla, relativt omoderna affärssystem i Sverige behövde bytas ut i början av 2000-talet gjordes en noggrann genomgång och utvärdering av olika affärssystem på marknaden och valet föll på Jeeves affärssystem. Piab är idag en tung användare av Jeeves affärssystem och använder alla delar av Jeeves ERP i sin verksamhet idag. När koncernen växt internationellt och Piab tagit över återförsäljare i olika länder, har Jeeves lösning för transaktionshantering mellan bolagen i Piabs verksamhet – Jeeves ICT –varit nyckeln till en lyckad integrering av verksamheten i Europa och Asien.

Höga krav på flexibilitet

Piab etablerades redan på 50-talet och är ett företag som hela tiden expanderar och utvecklas. I takt med att verksamheten växer, ökar också kraven på affärssystemslösningen som ska underlätta styrningen av alla delar av företaget, såväl centralt på huvudkontoret i Sverige som lokalt ute i dotterbolagen.


  Stig Andersson, anvarig för IT-projekt Jeeves på Piab

"Det fanns flera kompetenta affärssystem som väl uppfyllde våra behov. Vi valde Jeeves affärssystem för att vi insåg att vi då skulle få ett system som vi kunde växa med och som skulle klara av de förändringar vi stod inför samtidigt som Jeeves och deras partner Systemstöd förstod vår verksamhet och vad vi ville ha ut av det nya affärssystemet", berättar Stig Andersson, ansvarig för IT-projekt Jeeves på Piab.

Läs mer Jeeves affärssystem hos PIAB >           Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.