Nyhetsmail Systemstöd april

Vi är idag drygt 30 Jeeveskonsulter som levererar tjänster och expertis kring Jeeves ERP i nära samarbete med våra +150 kunder. Här mer om Systemstöd och Jeeves, vår senaste kund och anställda.


Systemstöd och Jeeves 

Utöver konsulttjänster kring Jeeves ERP levererar vi system och lösningar inom till exempel integrationer, e-handel och webbapplikationer samt lageroptimering. Allt integrerat med Jeeves affärssystem. 

I skriften Systemstöd och Jeeves läser du mer om våra konsulttjänster och applikationer kring Jeeves ERP.

Läs Systemstöd och Jeeves här >

Systemstöd och Jeeves ERP


Systemstöd hjälper Centro med Jeeves ERP

Centro är landets äldsta fackmannakedja för kakel och klinker med 13 proffsbutiker från Malmö i söder till Örnsköldsvik i norr. Centro använder Jeeves ERP för att hantera företagets logistik- och ekonomiprocesser.

Systemstöd och Centro har tecknat avtal om samarbete avseende konsulttjänster och vidareutveckling kring Jeeves affärssystem.

Läs mer om Centro här >

Centro Jeeves ERP


Ny konsult Systemstöd Jönköping

Sofie Magnusson Systemstöd Jönköping

Vi välkomnar Sofie Magnusson som konsult och kompetent kompis till Systemstöd i Jönköping. Sofie kommer att ytterligare förstärka våra utvecklingsresurser inom Jeeves samt webbutveckling.

Läs mer om alla våra Jeeveskonsulter här >


Systemstöd topplacerade i Great Place To Work

För tredje året har Systemstöd korats till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place To Work som utvärderar organisationer från två perspektiv, medarbetar- och arbetsgivarperspektivet. Allt för att säkerställa en utmärkt arbetsplats.

Läs mer här >


Hjälp med Jeeves ERP

Behöver du hjälp med Jeeves ERP, har någon fråga kring konsulttjänster, applikationer, webblösningar eller integrationer med Jeeves ERP?

Kontakta något av våra kontor här

Stockholm   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Prenumerera på Jeeves Nyhetsmail

* indicates required

Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.