Nyheter Jeeves ERP version 6

Jeeves har nyligen släppt en ny version av Jeeves affärssystem. Jeeves ERP version 6.0 Update 6 med ny funktionalitet, flera förbättringar och felrättningar. Här en introduktion till de främsta nyheterna i senaste versionen av Jeeves affärssystem. 

Har du frågor om Jeeves affärssystem kontakta våra erfarna Jeeveskonsulter i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Örebro eller Linköping här >

Lång erfarenhet Jeeves ERP affärssystem

Integration med PEPPOL i Jeeves ERP version 6

I den nya versionen av Jeeves affärssystem kan e-fakturor skickas i standardformatet PEPPOL Bis 3.0 till Pagero och OptoSweden. Det kommer ytterligare accesspunkter utöver Pagero och OptoSweden som kommer att stödjas genom anpassningar eller standardmappningar / integrationer.

Lösningen använder Jeeves molnbaserade routingtjänst och är snabb att implementera, enkel att underhålla samt innebär bättre kontroll tack vare kvittering. 

Federerad identitet i Jeeves ERP version 6

Federerad inloggning innebär att användare kan logga in i flera nätverk och/eller system med samma inloggningsuppgifter. Användaren behöver endast ange inloggningsuppgifterna en gång för att få tillgång till alla system.

En nyhet i Jeeves ERP 6.0 Update 6 är att med Jeeves molnbaserade identitetstjänst, kan du nu logga in i Jeeves affärssystem med federerad identitet.

Lösningen ger nya möjligheter för  dig som använder Jeeves affärssystem att effektivisera användaradministration och att implementera till exempel multifaktorautentisering (MFA). 

Federerad identitet är tillgänglig för:
– Jeeves Desktopklient
– Jeeves Klassiska klient
– Jeeves Mobilklient (iOS samt Android)

Den bygger på Open-ID Compliant Services (OICS) samt har verifierats för Azure AD.

Distribuerad konfiguration av Jeeves Mobilapp i Jeeves ERP version 6

Mobile device management (MDM) är ett system som används för att kunna centralisera administration av olika mobila enheter som till exempel distribution av appar, policy, certifikat samt backend infrastruktur. 

Med Jeeves ERP 6.0 Update 6 kan du som användare av Jeeves affärssystem distribuera Jeeves mobilapp med en förkonfigurerad serveradress genom MDM-systemet.

Den nya versionen av Jeeves affärsystem innebär att du kan styra uppdateringar centralt samt få snabbare distribution.

Läs om Systemstöd och Jeeves här

Bättre prestanda i dashboards i Jeeves ERP version 6

Jeeves har i Jeeves ERP 6.0 Update 6 infört ett nytt sätt att bygga listwidgetar, vilket innebär att dashboards i Jeeves ERP laddas snabbare.

Stöd för IPV6/DirectAccess-anslutning i Jeeves ERP version 6

Jeeves har introducerat stöd för IPV6-adresser i kommunikationen mellan klient och server för vissa konfigurationer, vilket innebär att du kan köra din Jeeves ERP klient via DirectAccess-anslutning.

Nyheten innebär enkel och smidig åtkomst till Jeeves affärssystem, då det inte behövs någon VPN-tunnel för att använda Jeeves klienten från externt nätverk.

Ny molntjänst för push-meddelanden i mobilappen i Jeeves ERP version 6

Den tjänst som används för push-meddelanden i Jeeves Mobilapp har ersatts med en ny. Från Jeeves ERP 6.0 Update 6 använder Jeeves affärssystem Amazon Simple notification service (Amazon SNS) som ger stöd för ett bredare utbud av Android-enheter. Denna lösning innebär även utökade möjligheter för framtida uppgraderingar av Jeeves affärssystem.

UK-MTD Software update 3.0 i Jeeves ERP version 6

För att hantera de nya kraven från den 1 juli, 2021 har momsrapporteringslösningen UK-MTD uppdaterats för skydd mot bedrägerier.

Alla förbättringar i Jeeves ERP 6.0 Update 6

Som användare av Jeeves affärssystem kan du i Jeeves online dokumentation läsa mer om alla nyheter och innehåll i senaste verionen av Jeeves ERP version 6. 

Mer om Jeeves ERP från Systemstöd

Systemstödsbloggen: Uppgradera Jeeves affärssystem >

Webbinarium: Effektivare bokslut med Jeeves ERP och Adra >

Nyhet: Integrera e-handel med Jeeves ERP >


Kontakta Systemstöd om Jeeves affärssystem här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.