Systemstöd öppnar kontor i Göteborg

För att svara på det ökade intresset och efterfrågan av Sage X3 affärssystem och tjänster samt support kring Jeeves ERP öppnar vi kontor i Göteborg. Systemstöds verksamhet i Göteborg leds av Tirane Izetovska som har lång erfarenhet av affärssystem och affärskritiska applikationer, bland annat Jeeves ERP och PaletteInvoice

Vi söker nya kollegor i Göteborg

I och med att Systemstöd startar verksamhet i Göteborg söker vi fler erfarna Jeevesutvecklare och Jeeveskonsulter som vill vara med att bygga upp vår verksamhet på västkusten.

Läs mer om jobb som systemutvecklare och ansök här > 
Läs mer om jobb som applikationskonsult och ansök här >

Systemstöd en av Sveriges bästa arbetsplatser

För fjärde året i rad blev Systemstöd nyligen utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place To Works medarbetarundersökning, på listan Sveriges bästa arbetsplatser i organisationer med 20-49 medarbetare.

Om Systemstöd

Systemstöd är ledande leverantör av affärskritiska systemlösningar baserade på Sage X3 affärssystem och konsulttjänster kring Jeeves affärssystem med kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping och Jönköping.   

Vår affärsidé är att tillsammans och i närhet med våra kunder utveckla och förvalta affärssystemlösningar som stöd för deras affärsprocesser och därmed bidra till ökad konkurrenskraft och lönsamhet. Vi erbjuder balans mellan hög kundnytta, kort projekttid och låg totalkostnad inom produktion, logistik och projektstyrda organisationer.

Systemstöds vision: Sveriges bästa arbetsplats

På företag där medarbetare trivs, utvecklas och stannar länge får man bättre kontinuitet, stabilare utveckling och starka, långvariga kundrelationer. Långvarigt framgångsrika företag kännetecknas även av att de har visioner och värderingar som varar över tid.
Vi bygger våra värderingar på ledorden:

Värderingar Aktiebolaget Systemstöd


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.