Systemutveckling


– Systemutvecklare med lång erfarenhet och vana med komplexa utvecklingsprojekt
– Sage X3, Visma.net, Jeeves ERP, Standard ERP, Microsoft, integrationer, webb
– Design, utveckling och förvaltning


Systemutveckling

Systemutvecklare med specialistkunskap som tar ditt affärsstöd till högre höjder. Våra systemutvecklare är experter med lång erfarenhet av komplexa utvecklingsprojekt baserade på Microsoft plattformar, integrationsapplikationer som Inobiz, webbplattformar eller affärssystem som Sage X3, Visma.net, Standard ERP och Jeeves ERP. En erfarenhet de byggt upp under flera år av nära relationer och givande samarbeten med våra kunder.

Konsulttjänster Systemstöd

Utöver systemutveckling levererar vi på Aktiebolaget Systemtöd olika konsulttjänster i form av:

– Behovsanalys
– Verksamhetsutveckling
– Applikationskonsulting
– Projektledning
– Utbildning
– Integrationsutveckling
– Teknik
– Support 

Läs mer om våra konsulttjänster här

Mer om systemutvecklingstjänster från Systemstöd

Kontakta oss på något av våra kontor så kan vi berätta mer om systemutveckling från Systemstöd. Hur den genomförs och vad du kan få ut av denna för att din verksamhet ska bli ännu effektivare och bättre.

Du kontaktar något av våra kontor kring systemsutveckling här


Marie Boqvist, Sr Buyer, Rockwell Collins Sweden AB

– Vi vill gärna framföra vårt tack för en väl genomförd uppgradering av vår Jeevesmiljö. Vi tycker att det hela har flytit på smidigt och är tacksamma för den snabba respons vi fått från er på de problem som uppstått. Nu ser vi fram emot att jobba i den nya programversionen och att i samarbete med Systemstöd utveckla vårt Jeevesanvändande ytterligare

Läs fler kundberättelser härDu använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.