Från oss på Systemstöd

Vi på Systemstöd vill passa på att önska alla fantastiska kunder, partners och följare en 🎄 God Jul 🎄 och Gott Nytt År🎆 Här videos och guider som kan inspirera till verksamhetsutveckling med IT-som stöd i ditt företag under 2024!

 Webbapplikationer för Jeeves ERP

Från kundönskemål utvecklar vi olika webbapplikationer integrerade med Jeeves ERP. Webbapplikationer som förenklar hantering och registrering av information i Jeeves affärssystem. Dessutom är webbapplikationerna anpassningsbara för att ge det affärsstöd du behöver oavsett om de används på en PC, Mac, surfplatta, iPhone eller Android. Här en video med introduktion till några webbapplikationer för Jeeves ERP. 

 Jeeves rapporter med SQL Server Reporting Services

Många användare av Jeeves är intresserade att ersätta eller komplettera rapportmallar och Chrystal Reports i Jeeves ERP affärssystem. Ett populärt alternativ är de rapportverktyg som ingår i Microsoft SQL Server. Här en video med introduktion till rapporter i SQL Server Reporting Services kopplade till Jeeves ERP affärssystem.

 Optimerad ärendehantering och kundtjänst med HubSpot

I HubSpot Service Hub finns stöd och funktioner som effektiviserar er ärendehantering, kundservice och support . Detta genom att bland annat minimera riskerna för fel, förkorta svarstider, samla all information på ett ställe. Allt för att kunna skapa och utveckla bättre kundrelationer. Upptäck i videon bland annat hur dina kunder kan chatta, ringa eller skapa supportärenden direkt via er webb till er kundtjänst och support.

 Technix tar bort manuella steg med Visma Net

Under år 2000 (mitt under pågående coronapandemi) startade företaget Technix sin verksamhet. De levererar olika IT-produkter och tjänster inom hårdvara, mjukvara, licenser eller kompletta IT-lösningar. Dessutom print-som-tjänst, IT-support samt PC-drift. Sedan starten har Technix växt mycket snabbt med nya, nöjda kunder och medarbetare. Här berättar Sara Ågren på Technix varför de valde att byta affärssystem (till Visma net) och hur de kontinuerligt automatiserar och effektiviserar sin verksamhet.

 Checklista utvärdera nytt affärssystem

En checklista för dig som under 2024 (eller senare) ska utvärdera nytt affärssystem (ERP) till din verksamhet. Guiden ger dig handfasta tips och råd, från uppstart till utvärdering och slutgiltigt val. Ladda ner checklistan här

 Presentation Sage X3 affärssystem

Nyfiken på det moderna, webbaserade affärssystemet (ERP) Sage X3? Här en video och introduktion till Sage X3 och dess gränssnitt, ekosystem, integrationer/API, utvecklingsplattform samt roadmap inför framtiden.

 Träffa Wilmer – systemutvecklare på Systemstöd

I den här videon träffar du Wilmer på Systemstöd. Här berättar han mer om sin bakgrund som spelutvecklare och hur det är att jobba med utveckling inom Sage X3 affärssystem på Systemstöd. Intresserad, veta mer om lediga jobb på Systemstöd? Läs mer om lediga tjänster här

 Framtida utveckling för Sage X3 affärssystem

I den här videon presenterar Fabrice Alonso, Sage roadmap och framtida utveckling av Sage X3 affärssystem. Ett gyllene tillfälle att få information och insikt om affärssystemets framtida utveckling.

 Guide: Implementera nytt affärssystem

Att implementera ett nytt affärssystem är ett utmanande projekt på många sätt. Kanske det svåraste du kan göra? I den här guiden får du tips och goda råd som kommer från vår samlade erfarenhet på Systemstöd, av +1000 projekt kring affärssystem hos företag i olika branscher. Ladda ner guiden här 

En guide för att lyckas implementera nytt affärssystem

 Importera information från Excel till Jeeves ERP

Excel DDE makro för Jeeves ERP är ett av flera Systemstöd PowerUps som vi utvecklat till Jeeves. Med detta Excel DDE makro kan du importera nya poster, data i flera nivåer (både primära data och sekundära data) till Jeeves direkt från Microsoft Excel. Användbart till mycket! Läs in budget, artiklar, lagerställen osv direkt in i ditt Jeeves affärssystem.


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.