Nyhetsmail Systemstöd december

Vi på Systemstöd vill passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en God Jul och ett Gott Nytt År.
Här information om webbapplikationer integrerade med Jeeves, Jeeves version 5, Systemstöd & Jeeves samt att vi välkomnar en ny kollega och "kompetent kompis".

God Jul Systemstöd

Internet är en fluga som kanske blåser förbi

Är faktiskt ej sagt av Ines Uusman, utan en rubrik som skrevs av en rubriksättare på Svenska Dagbladet. Däremot är intresset stort för våra webbapplikationer integrerade med Jeeves affärssystem hos många Jeeves användare. Idag har vi olika webbapplikationer integrerade med Jeeves ERP för bland annat:

– Försäljning / e-handel >
– CRM och säljportal >
– Tidrapportering >

Utveckling pågår även för en webbapp för mobilt säljstöd, "Mina sidor". En webbapp där användaren på sin dator, surfplatta eller smartphone bland annat kan registrera kundorder, se artikelpriser och tillgänglighet, information om kundfakturor mm.

Har du behov att presentera någon funktion eller information i Jeeves i ett webbgränssnitt? Tveka inte, kontakta oss idag!

Kontakta Systemstöd här >


Företag

Istället för julkort och julgåvor stödjer vi barn i konfliktområden, genom ett bidrag till UNICEFs katastrofarbete.

Då UNICEF bildades 1946 var tanken att göra en kortvarig insats för att hjälpa krigsdrabbade barn efter andra världskriget. Men det visade sig snabbt att UNICEF hade en ännu större roll att fylla. Idag arbetar UNICEF i 190 länder för alla barns rättigheter.

Du stödjer UNICEF här >


Jeeves version 5

Vid Jeeves Xperience i slutet på oktober presenterades en ny version av Jeeves affärssystem, Jeeves ERP Version 5 (v5).
På Systemstöd har vi redan uppgraderat vårt eget Jeeves till version 5 och flera kunder står på tur för att uppgradera inom kort.

Intresserad av att uppgradera?
Kontakta din kundkontakt på Systemstöd eller något av våra kontor här > 

Jeeves ERP Version 5 innehåller drygt etthundra kundanpassade förbättringar och nya funktioner. Dessutom en ny desktop klient med ny design för att leverera en mer intuitiv och strömlinjeformad användarupplevelse.

Några höjdpunkter i Jeeves ERP Version 5 är:

– Ny produktkonfigurator för varianthanterade och orderunika produkter.
– Utökad funktionalitet kring koncerninterna transaktioner (ICT).
– Förbättrade verktyg för eftermarknadsservice och en helt ny mobil fältservice app.
– Bättre stöd för olika produktionsmetoder som projekt- och skotthantering.
– Förstärkningar kring finansiell styrning som momshantering, rapportering och SEPA.
– Förbättrad rapporteringsservice samt ett utökat val av finansiella rapporter.

Jeeves affärssystem version 5  Läs broschyr om Jeeves ERP V5 här >


Ny webbutvecklare på Systemstöd

Vi välkomnar en ny webbutvecklare och kompetent kompis till Systemstöd.

Vi hälsar Andreé Antfolk varmt välkommen till Systemstöd!

Andreé har erfarenhet av Jeeves affärssystem från Bygg-Ole Värmdö och har sitt fokus och intresse framförallt inom webbutveckling. Ett intresse som passar bra med vår ökade kundtillströmning av Jeeveskunder som är intresserade av webblösningar inom exempelvis e-handel, tidrapportering eller enkel CRM integrerat med Jeeves ERP. 

Läs mer om våra tjänster kring Jeeves här >


Systemstöd och Jeeves

Vi har samlat alla våra produkter och tjänster kring Jeeves affärssystem i skriften Systemstöd och Jeeves. 
Med enkla, förklarande beskrivningar av både applikationer och specifika tjänster kopplade till Jeeves affärssystem.

Systemstöd och Jeeves ERP

Läs Systemstöd och Jeeves här >


Systemstöd och Jeeves

Fredrik Jansson, Aktiebolaget Systemstöd

Vet inte vad det beror på, men det här året har gått snabbt, mycket snabbt. Kanske är bakgrunden att vår strategi att utöka våra resurser och kompetens kring Jeeves ERP fortsätter att bära frukt. Under hösten har vi etablerat många nya, roliga och spännande samarbeten med företag som använder Jeeves affärssystem.

Många av våra Jeeveskunder har använt Jeeves under många år. Under dessa år har vi tillsammans finslipat processer och funktioner inom en mängd olika områden. Personligen tycker jag möjligheterna med vår plattform för att skapa webbapplikationer integrerade med Jeeves är extra spännande.

Här skapas helt nya möjligheter för dialog och informationsutbyte med till exempel kunder och anställda, för alla företag som använder Jeeves. Användningsområden föds som ingen tänkt på tidigare som till exempel operativa dashboards.

I början på året korades vi på Systemstöd som en Sveriges Bästa Arbetsplatser 2016 i kategorin små organisationer av Great Place To Work®. Arbetet har under året och hösten fortsatt att utveckla Systemstöd ytterligare, allt enligt vår vision "Sveriges Bästa Arbetsplats" och flera kompetenta kompisar har anställts.

Vi startade året med att påbörja arbetet att introducera ett helt nytt affärssystem på den svenska marknaden, Sage X3. Några av oss har under året arbetat med översättning och svenska lokaliseringar och de första implementationerna har påbörjats.

Slutligen vill jag passa på att tacka för vårt samarbete under året och önskar dig en riktig god jul och gott nytt år!

Hälsningar

Fredrik Jansson, vd Aktiebolaget Systemstöd


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.